Porti Sectionale ideale pentru garajul tau !

Tipuri de porti sectionale la garaj

de la compania Ferestre Usi

outside-lis-alb

PORTI SECTIONALE GARAJ

Fie ca cladesti o casa, sau o modernizezi, la sigur vei avea nevoie de o poarta de garaj. Noi iti recomandam sa optezi pentru o poarta de garaj sectionata.

Portile de garaj sectionale sunt confectionate  pentru a fi utilizate de cei ce pun accent pe calitate, estetica si, cel mai important, siguranta.

Multiplele avantaje ale usilor de garaj sectionate creaza impresia de produs sofisticat, dar in acelasi timp simplu de operat. Astfel, portile de garaj sectionale ofera:

  • Aspect elegant locuintei;
  • Calitate si siguranta maxima;
  • Izolatie termica si acustica;
  • Permit o utilizare intensiva;
  • Isi pastreaza acelasi aspect;
vitrata-sticla-transparenta-fata

PORTI SECTIONALE VITRATE

Usile sectionale de garaj sunt efectuate din panouri vitrate ce confera o imbunatatire a aspectului portii de garaj, si tot o data confera o iluminare placuta in interiorul garajului. Panourile vitrate sunt confectionate din sticla rezistenta – transparenta sau semitransparenta. Portile de garaj din plexiglas infatiseaza absolut modelul arhitectural contemporan al casei tale.

kit-pietonal

PORTI SECTIONALE CU KIT PIETONAL

Usile pietonale (usi de acces pietonal, kit pietonal) – sunt incorporate in portile de garaj sectionate. Astfel permitand intrarea in garaj fara sa mai ridici toata usa sectionala. Beneficiul lor consta in energia si timpul pe care le economisesti – daca ai drum permanent in garaj.

      Usile noastre pietonale sunt confectionate din aluminiu și permit o incadrare ideala cu fasonul portii sectionale. Tot o data, producem  usi pietonale din panou sandwich care pot fi  incadrate in perete, alaturi de usa de garaj.

Cum lucram?

idee-pt-p-6
idee-pt-p-7

Galerie lucrări