Ferestre Usi Termopan

Pune accent pe

 

Calitate!

Compania Ferestre Usi produce ferestre si usi TERMOPAN din PVC de o calitate inalta. Produsele care le oferim sunt fabricate utilizind cele mai noi tehnologii in domeniu, realizate conform standardelor europene, comenzile fiind efectuate in cel mai scurt timp. Timplaria PVC si sticla Termopan se bucura de ultimele tendinte în domeniu.

Gama larga de profile, ne permite sa realizam produse pentru acoperirea nevoilor fiecarui client, iar datorita consultantilor nostri oferim consiliere gratuita in stabilirea tipului de profil și a geamului termopan.

ofertaspecialaSolicita o consiliere gratuita la FERESTRE USI! Vei beneficia de cea mai buna oferta de pret la cea mai ridicata calitate! Va veti bucura in fiecare zi de eleganta, design personalizat si functionalitate a geamurilor si usilor de la noi!

FERESTRE USI TERMOPAN- Trasaturi tehnice:

  • Izolare termica
  • Control solar
  • Economie de energie si facturi mai mici
  • Siguranta si securitate sporita
  • Aspect estetic deosebit

Priorități

1400238956__confort

CONFORT

FEREASTRA CONFORT se evidențiază printr-un control solar optim, izolație termică pe timpul rece, dar și printr-un aport de lumină naturală. Concomitent cu accesoriile auxiliare, conferă oricărei locuințe caracterisiticile perfecte de protejare și confort.
1400241089__confort-design

CONFORT DESIGN

FEREASTRA CONFORT DESIGN te bucură cu o temperatură ideală și o lumină perfectă indiferent de ce anotimp este afară. Calitatea sa de confort vară –iarnă pastrează o ambianță plăcută pe tot parcursul anului. Iar reflexivismul ei conferă oricarei încăperi un aspect special.
1400239670__izoetc-elite-plus

ELITE PLUS

Geamul ELITE PLUS ilustrează o concepție  premium care întrunește cele mai pretențioase cereri datorită configurației rezistente și trăsăturii  simetrice de design.

Galerie lucrări